Conferința online de Pneumologie, cu tema: ECOVID-19: DESPRE VACCINARE ȘI NU NUMAI, de joi, 14 octombrie, este o acțiune de educare și informare a comunității OSC – Pneumologie, în parteneriat cu Roche România, Boehringer Ingelheim, Aliance Healthcare, Alphega, Regina Maria.
Participarea este GRATUITĂ pentru cadrele medicale de specialitate și pacienți, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei Zoom și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la eveniment, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la dezbatere.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la dezbatere nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ vă rugăm să completați formularul de mai jos.