Şase firme din Iaşi şi una din Timişoara s-au înscris în licitaţia lansată luna trecută pentru atribuirea contractului de servicii de proiectare pentru construirea şi dotarea Spitalului Clinic Integrat de Boli Respiratorii.

Mai precis, este vorba de prima etapă în realizarea acestui obiectiv de investiţii, respectiv întocmirea documentaţiilor tehnico-economice – Plan Urbanistic Zonal (PUZ) inclusiv studii aferente şi documentaţii pentru obţinerea avizelor, tema de proiectare şi studiul de prefezabilitate, inclusiv studiile aferente.

La licitaţia care a pornit de la valoarea estimată de 310 mii lei s-au înscris A.B.V. Total Proiect şi Arc Design SRL, ofertanţi unici, ieşenii de la IM Design Studio în asociere cu timişorenii de la Graphic Space, precum şi asocierea 3B Construction Project SRL – N.C.C. Proiect-Instal – R.F.N. Proiect. Cele patru oferte urmează să fie evaluate din punct de vedere tehnic şi financiar. Câştigătoarea va fi anunţată cel mai târziu pe 4 iunie şi va avea la dispoziţie 3 luni pentru predarea întregii documentaţii.

 

Materialul integral pe www.ziaruldeiasi.ro