Pe 27 ianuarie portalul MedicalManager.ro a organizat prima Dezbatere Video în Pneumologie din acest an, cu cu tema „Afecțiunile respiratorii – terapii și soluții”.

Moderată de către Prof. Dr. Traian MihăescuSpitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, dezbaterea video adresată comunității de pneumologie din România este un demers inițiat de Oameni și Companii, cu scopul de a pune bazele unei platforme dedicată exclusiv acestei comunități și are ca obiectiv informarea, educarea și comunicarea adresate comunităților de medici de specialitate, pacienți și lideri de opinie.

Alături de Prof. Dr. Traian Mihăescu, între speakerii dezbaterii s-au numărat Dr. Radu Crişan Dabija, Manager – Spitalul de Pneumoftiziologie, Iași şi Dr. Ilie Lăzărescu – General Manager LOI MEDICAL.

Participarea a fost gratuită atât pentru cadrele medicale de specialitate, cât şi pentru pacienţi.

Partenerii dezbaterii sunt: SaltMed, Spitalul Sf. Constantin, Boehringer Ingelheim, Aliance Healthcare, Alphega, Regina Maria.

Comunitatea MedicalManager este administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de comunități business și profesionale.