Cea de-a V-a ediție a Conferinței Online de Pneumologie a avut loc pe 6 aprilie, tema  dezbaterii fiind „Împacă-te cu emoțiile tale și trăiește-ți viața mai liber și mai ușor și ajută-ți și pacienții să facă la fel”. Un webinar experiențial bazat pe eliberare interioară conștientă.

Invitații acestei ediții  au fost: Prof. Univ. Dr. Traian Mihăescu, Medic Primar Pneumolog alături de Dr. Iulian Zonenstain – Enalogos.

“Chiar dacă Covidul va dispărea în lume, ar rămâne un elefant în cameră fiind vorba de long Covid. 10% din cei infectați au cu siguranță pe termen lung niște probleme, sunt diferite, sunt diverse, cardiovasculare, neurologice, trebuie să ținem cont că este un alt factor stresant. După Covid urmează o recesiune, există realitatea schimbărilor climatice, deci ceva destul de greu de digerat”, a spus Prof. Univ. Dr. Traian Mihăescu.

„Psihicul influențează în mod cert fizicul. Deasupra planului energetic există planul gândurilor și al emoțiilor. Psihosomatica este știința care se ocupă de corelația dintre structura mentală, felul în care un om își trăiește gândurile și emoțiile și felul în care funcționează corpul. În mod particular la cauzele psihoemoționale ale bolilor. Orice boală este un fapt psihomental, adică în spatele fiecărei boli se află un program mintal și acest program mintal se manifestă într-un mod vizibil și perceptibil în viața unui om sub forma emoțiilor pe care le trăiește”, a menționat Dr. Iulian Zonenstain.

Partenerii acestei ediții au fost: Alliance Healthcare RomâniaRegina MariaFarmaciile AlphegaBBraunBoehringer Ingelheim și Liamed.

Conferința online adresată comunității OSC – Pneumologie din România este un demers inițiat de Oameni și Companii și are ca obiectiv informarea, educarea și comunicarea adresate comunităților de medici de specialitate, pacienți și lideri de opinie din domeniu.

Portalul Pneumologia.ro are un newsletter lunar propriu, care conține sumarul celor mai importante articole și materiale publicate pe platformă. Toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT la newsletterul digital Pneumologia.ro, aici.

Comunitatea OSC – Pneumologie este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici