Noutăți

Prof. Dr. Florin Mihălțan, Președinte – Secțiunea Somnologie, Societatea Română de Pneumologie: Incidența bolilor pulmonare în România – între o problemă scriptică și una de viață reală

”Dacă vorbim despre incidența bolilor pulmonare în România avem o problemă scriptică și una ”real life”. Anchetele naționale sunt puține la număr, iar incidența reală este necunoscută pentru foarte multe boli”, declară Prof. Dr. Florin Mihălțan, Președinte, Secțiune Somnologie, Societatea Română de Pneumologie, într-un interviu acordat platformei Pneumologia.ro.

Read More

Prof. Dr. Radu Vlădăreanu vorbește despre siguranța nașterilor și a mamelor la întâlnirea Comunității CASPA.ro din 29 septembrie

Miercuri, 29 septembrie ne întâlnim la cea de-a 11-a ediție a dezbaterilor digitale Caspa.ro, pentru a  marca Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Tema ediției din această lună “Îngrijirea sigură a mamelor și nou- născuților” atrage atenția asupra riscurilor și greutăților la care sunt supuse mamele și nou-născuții la nivel mondial în momentul nașterii, povară accentuată și de pandemia mondială Covid – 19.

Read More

Angajații Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara poartă haine sau accesorii portocalii, de Ziua Siguranței Pacientului

Angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” din Timişoara poartă vineri, pentru câteva ore, un obiect vestimentar sau un accesoriu de culoare portocalie, marcând astfel Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, culoarea fiind desemnată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) drept simbol al evenimentului.

Read More
Loading

NOUTĂŢI

VIDEO

INTERVIU

PACIENŢI

INFOGRAFIC

Calendar