Video

Asociația Unu și Unu: Video Seminar – Riscurile infectării cu Virusul Respirator Sincițial (VRS) în cazul prematurilor sau al nou-născuților

Asociația Unu și Unu prezintă un seminar pentru părinți, din care veți afla care sunt riscurile infectării cu Virusul Respirator Sincițial (VRS) în cazul prematurilor sau al nou-născuților cu probleme cardiace sau bronho-respiratorii, dar și cum pot fi ajutați acești copii cu risc crescut de îmbolnăvire în primii 2 ani de viață.

Read More

Video seminar. Conf. Dr. Adrian Toma: Consecințele respiratorii ale prematurității – implicațiile neurologice

Partea a doua a seminarului ”Consecințele respiratorii ale prematurității” oferă explicații despre implicațiile respirației deficitare la nivel neurologic. Conf. dr. Adrian Toma (Medic primar Neonatolog, specialist în Neurologie Pediatrică) traduce pe înțelesul părinților de prematuri, ce anume trebuie să urmărească la copiii lor pentru a le asigura o creștere sănătoasă și o mai bună calitate a vieții.

Read More

Nodulul Pulmonar Solitar

Nodulul pulmonar solitar. Adjectivul „solitar” ne duce cu gândul că avem de-a face cu ceva nu foarte grav.
Filmul , prezentat de Dr. Vasile Popa, face lumină în acest diagnostic, în spatele căruia se ascund afecțiuni de la cele mai grave, până la cele mai banale și dă răspuns întrebărilor care îi macină pe majoritatea pacienților: „Am sau nu am cancer?” „Mă operez sau nu mă operez?”

Read More

Video seminar. Conf. Dr. Adrian Toma: Consecințele respiratorii ale prematurității – implicațiile neurologice

Plămânii unui bebeluș născut prematur nu sunt complet dezvoltați. În funcție de săptămână gestațională în care se naște, bebelușul poate avea nevoie de tratamente sau proceduri medicale pentru a putea respira singur. Cum se dezvoltă plămânii? Care sunt afecțiunile pulmonare? Ce înseamnă un anumit diagnostic? Ce pot face părinții pentru a prevenii sau pentru a trata afecțiunile pulmonare ale prematurilor?

Read More
Loading

NOUTĂŢI

VIDEO

INTERVIU

PACIENŢI

INFOGRAFIC

Calendar